Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 90085182

Polar Ignite 2 Sportsklokke Sort S/L

kr 2 499
Polar Ignite 2 pulsklokke er elegant, enkel og smart. Få tilpasset veiledning for trening, restitusj...
Klikk & hent

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Polar Ignite 2 pulsklokke er elegant, enkel og smart. Få tilpasset veiledning for trening, restitusjon og søvn – i en lekker klokke som føles og ser bra ut døgnet rundt.
Hold deg motivert og nå målene dine. Med personlig tilpasset veiledning for trening, søvn og restitusjon, er det lettere å forstå hva kroppen din forteller og skape sunne vaner som passer for deg. Skap en livsstil som gir deg styrke og selvtillit, ved hjelp av treningsregistrering og kunnskap om søvn og restitusjon. Med funksjoner som musikkontroll, værvarsel og pushvarsler har du alt du trenger for å komme sterkere tilbake. Pulsmåling fra håndleddet og integrert GPS. Aktivitets- og søvnregistrering med Nightly Recharge™. Polar Ignite 2 gir deg opptil 5 dager i klokkemodus, eller opptil 20 timers kontinuerlig treningstid. GPS, GLONASS, Galileo og QZSS med assistert GPS for rask posisjonsbestemmelse. Polar Ignite registrerer puls med teknologien Precision Prime™.* Restitusjonsmålingen Nightly Recharge™ viser hvor godt du henter deg inn i løpet av natten etter gårsdagens utfordringer. Få ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset hvor godt du har restituert, dagsformen og treningshistorikken din. Slapp av i kroppen og ro helt ned med en veiledet pusteøvelse. Vær tilkoblet med varsler fra telefonen din. Få varsler om innkommende anrop, meldinger, e-post, kalenderhendelser med mer. Naviger rundt i spillelisten din og juster volumet rett på klokken. Du får også værmelding og pushvarsler på klokkeskjermen. Se hvordan kroppen din benytter seg av forskjellige energikilder under en treningsøkt. Polar Ignite 2 deler energibruken din inn i karbohydrater, proteiner og fett. Det er enkelt å sjekke ukentlige treningsdata, historikk og planer rett på klokken. Få informasjon om gjeldende værforhold og en 2-dagers prognose på klokken. Få en personlig treningsplan tilpasset deg og målene dine. Polar Ignite 2 registrerer automatisk puls, svømmestil, distanse, tempo, takt og hviletider. Distanse og takt måles også ved svømming i åpent vann. Polar Ignite 2 har støtte for over 130 forskjellige sporter. Via Polar Flow kan du enkelt legge til de treningsprofilene du bruker mest, og tilpasse hva du ser på klokken for hver treningstype. Bruk Polar Ignite 2 til å registrere og vise puls i sanntid på apper, Bluetooth-kompatibelt treningsutstyr og Polar Club.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer