Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 010-02063-01
-9 %

Garmin Forerunner 945 Pulsklokke Sort

kr 5800
kr 6400
Garmin Forerunner 945 er en multisportsklokke i forbedret utgave, med de nyeste teknologier og funks...
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Garmin Forerunner 945 er en multisportsklokke i forbedret utgave, med de nyeste teknologier og funksjoner. Den er designet til den drevne og dedikerte triatlet som ikke vil gå på kompromiss med design og funksjoner. Pulsklokken deler mange funksjoner med Fenix 5 Plus-serien, men har også fått tilføyd nye funksjoner, som hjelper deg til å bli en bedre sportsutøver og trene smartere.
Garmin Forerunner 945 er en forbedret utgave av det populære Forerunner 935 triatlonklokke. Innebygd topografisk kart og navigasjon. Turn-by-Turn navigasjon. Programerte popularitetsruter. Garmin Pay - kontaktløs betaling. Garmin Music - 1000 sanger direkte fra klokka. Streaming av musikk fra Spotify, Deezer eller MP3-filer. Forbedret Corning® Gorilla® Glass DX skjerm. Høydeakklimatisering. Varmeakklimatisering. Pulse OX sensor. Kategorisering av treningsbelastning basert på aktivitetsstruktur og intensitet. Hendelsesregistrering i realtid. Forbedret batterilevetid.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.