Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 010-02445-10
-17 %

Garmin Forerunner 745 GPS Pulsklokke

kr 4000
kr 4799
Du løper - Forerunner 745 tenker. Denne GPS-løpeklokken forteller deg ikke bare hvor du har løpt. De...

Farge

Garmin Forerunner 745 GPS Pulsklokke
Garmin Forerunner 745 GPS Pulsklokke Oransje
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Du løper - Forerunner 745 tenker. Denne GPS-løpeklokken forteller deg ikke bare hvor du har løpt. Den registrerer statistikk, analyserer tall og vet alt om resultatene dine, løpeformen din, treningshistorikken din og til og med målene dine. Det eneste du trenger å tenke på, er å sette én fot foran den andre.
Denne GPS-klokken er laget for multisportutøvere som trenger detaljert treningsstatistikk og treningsøkter på klokken i tillegg til smartklokkefunksjoner. Svømme, sykle, løpe, triatlon – gjør alt med preprogrammerte aktivitetsprofiler. Er du opptatt av statistikk? Det er klokken også. Få kondisjonsberegning, treningsbelastning og mer lett tilgjengelig. Få daglige treningsforslag bare for deg, basert på den nylige treningen. De riktige låtene er avgjørende. Synkroniser favorittmusikken din med klokken. Med kontantløse betalinger med Garmin Pay™ kan du handle med et lett trykk på håndleddetNok batteritid til alle typer aktiviteter. Opptil 6 timer i GPS-modus med musikk.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer