Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 211015

Maurten Solid 225 Energibar 60g

kr 40
Tilbake til det grunnleggende. Solid 225 gjenoppfinner ved å fjerne alt annet enn det viktigste. Sol...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Tilbake til det grunnleggende. Solid 225 gjenoppfinner ved å fjerne alt annet enn det viktigste. Solid 225 er en søt og naturlig smakende, rask og lett karbohydratrik drivstoffkilde med lavt fiberinnhold – det perfekte komplementet til Hydrogel-drivstoffet ditt. Hver bar inneholder 225 kalorier og 44g karbohydrater.
Solid er vårt første ikke-hydrogel-produkt. Det er en stor sak for oss. Så vi holdt oss til det vi vet. Vi lyttet til vitenskap. Vi lyttet til utøverne. Vi destillerte det ned til det vesentlige. Vi fokuserte på ytelse. Resultatet er en ytelsesfokusert havre-og-risbasert tyggbar. Det kan se ut som en bar, føles som en bar og smake som en bar - men det er definitivt ikke en vanlig bar. Dette er Solid. Timing av drivstoff er alt. Jo lengre økten er - jo mer. Solid gjør det mulig for idrettsutøvere å etterligne sitt normale matmønster - midt i løpet. Å konsumere teksturert, tyggbart drivstoff til tider når de vanligvis spiser et måltid. For å opprettholde balanse og rytme - begrense gastrointestinalt stress. Solid inneholder en glukose-fruktoseblanding som viser lignende absorpsjonshastigheter som karbohydratdrikker under økter med lav til middels intensitet. Det er en dose ekte på lange løp eller jevn trening over 2 timer. Noe å bite og tygge på - uten tap av effektivitet for å gi energi til kroppen. Å tygge drivstoffet vil ikke bremse deg. Hver bar inneholder 225 kalorier og 44g karbohydrater.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.