Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HU1257

Adidas Terrex Hals Hvit

kr 329
Denne adidas halsvarmeren beskytter effektivt mot sol, vind og kulde. Den lette, pustende designen g...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Denne adidas halsvarmeren beskytter effektivt mot sol, vind og kulde. Den lette, pustende designen gir en kjølig følelse, mens den naturlige merinoullen gir ekstra varme når det trengs. Det er en fin måte å være ute lenger. Dette produktet oppfyller Responsible Wool Standard, og garanterer at det kommer fra sau som er oppdrettet på en artsegnet og naturlig måte. Produktet er en del av satsingen mot plastavfall og har et resirkulert innhold på minst 60 %.
Dette produktet oppfyller Responsible Wool Standard, og garanterer at det kommer fra sau som er oppdrettet på en artsegnet og naturlig måte. Produktet er en del av satsingen mot plastavfall og har et resirkulert innhold på minst 60%. Materiale: 53% polyester, 47% ull.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.