Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM3407-906

Nike Everyday Plus Cush Crew Sokker Hvit/Oransje

kr 170
Nike Everyday Plus Crew-sokker er en ekte hybrid av stil og komfort, og er dempet i viktige områder ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Everyday Plus Crew-sokker er en ekte hybrid av stil og komfort, og er dempet i viktige områder for å holde deg komfortabel hele dagen. Dri-FIT-materiale og pustende netting på toppen av foten bidrar til å holde føttene dine avkjølte og tørre, mens et fotbuebånd gir en tettsittende passform. Pakken består av to par sokker.
Dri-FIT-teknologi bidrar til å holde føttene tørre og komfortable. Demping på strategiske steder hjelper å absorbere støt under treningsøkten. Ribbestoff omslutter fotbuebåndet og gir god støtte. Forsterket hæl og tå gir bedre slitestyrke. Pustende, strikket garn på oversiden gir ventilasjon. 67 % bomull / 30 % polyester / 2 % nylon / 1 % spandex. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.