Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SK0122-010

Nike Racing Treningssokker Sort

kr 200
Nike Racing-sokkene gir treningskomfort, slik at du kan holde fokus på målstreken. Sokkene tar et st...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Nike Racing-sokkene gir treningskomfort, slik at du kan holde fokus på målstreken. Sokkene tar et steg fremover fra opprinnelsen til Breaking2, og gir en tettsittende passform og sklisikkerhet for å holde deg sikker på løpeturen.
NikeGrip-teknologi nederst på sokken bidrar til å skape et sklisikkert design med stabiliserende støtte. Den har målrettet demping for en behagelig løpetur. Et formtilpasset materiale på hælen, forfoten og øverst på foten holder gjør den tettsittende og sikker. Ventilert netting over hele foten bidrar til å holde deg avkjølt. Den transporterer bort svette mens du løper, slik at du holder deg tørr, komfortabel og fokusert. 80 % polyester / 11 % nylon / 9 % spandex. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer