Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: AWPB-00BB-01

IAMRUNBOX Waist Pocket Løpebelte Sort

kr 399
Med det avtakbare midjelommebeltet kan du forvandle din "Everyday Rolltop" eller "Pannier Rolltop" t...
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Med det avtakbare midjelommebeltet kan du forvandle din "Everyday Rolltop" eller "Pannier Rolltop" til en flott løperyggsekk på kort tid. I tillegg til å fordele vekten mer ergonomisk gir den deg også rask tilgang til mobiltelefoner, nøkler, snackbarer osv. Når den ikke er festet til ryggsekken, kan den brukes separat som et "løpebelte" eller som et "crossbody".
Det avtakbare midjelommebeltet er en unik funksjon som gjør hybridryggsekken din mer allsidig ved å forvandle den til en perfekt løperyggsekk. Denne funksjonen gjør det mulig for brukere å fordele vekten mer ergonomisk og få tilgang til eiendelene sine raskt mens de er på farten. Waist Pocket Belts romslige lommer gir generøs oppbevaring og rask tilgang til alt du trenger. Perfekt for geler, nøkler og andre must-haves. Utstyrt med en funksjon som er enkel å feste, gir Waist Pocket Belt uanstrengt og rask tilkobling til IAMRUNBOX-ryggsekken din, og forvandler den til en løperyggsekk på kort tid. Waist Pocket Belts ergonomiske design har et bredt hoftebelte med behagelig stretch for optimal vektfordeling og minimalt med ubehag. Perfekt for din daglige pendling eller andre utendørsaktiviteter.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.