Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: BBPP-16BB-05

IAMRUNBOX Recycled Run Communting Backpack Pro Sort

kr 1899
Backpack Pro er vårt kjerneprodukt og bestselger. Bygget for løpere som tar "aktiv livsstil" og bære...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Backpack Pro er vårt kjerneprodukt og bestselger. Bygget for løpere som tar "aktiv livsstil" og bærekraftstenkning til neste nivå. Oppbevar bærbar PC, matboks, håndkle og klær godt beskyttet og rynkefri i denne vannbestandige og støtsikre vesken som sitter perfekt på ryggen. Den kombinerer ergonomisk anti-sprett-teknologi med et rent sofistikert utseende. Hoftebeltet bærer 60-80 % av sekkens vekt, og brystremmen holder det hele sammen. Tilpass den enkelt til din kroppstype og legg vekten fra skuldrene andre steder. Frihet!
14 Liter. Utstyrt med anti-sprett-teknologi, holder Backpack Pro seg godt på plass under løpeturer. Med brede og ergonomiske skulderstropper, belastningsstabilisatorer, hoftebelte og brystbelte, fordeler den vekten jevnt. Dens slitesterke, lette, vannavstøtende og støtsikre harde ytre gjør den til det ideelle valget for en aktiv livsstil, spesielt løpependling. Utstyrt med en organisering på innsiden med ekstra lommer laget av slitesterk mesh, holder Backpack Pro dine eiendeler organisert og lett tilgjengelig. Den er ideell for en aktiv livsstil, og tilbyr optimalisert oppbevaring av den bærbare datamaskinen, matboksen, håndkleet og klærne. Hardshell-utsiden av Backpack Pro er ikke bare støtsikker, men også vannbestandig. Denne funksjonen sikrer at eiendelene dine forblir tørre og beskyttet, selv i dårlig vær. Enten du er på tur, camping, sykler eller bare pendler til jobben, kan du være trygg på at den bærbare datamaskinen, matboksen, håndkleet og klærne er trygge mot regn og andre elementer. Utstyrt med modulære funksjoner, lar Backpack Pro deg tilpasse og organisere eiendelene dine for å passe dine behov. Skulderstroppene gir ekstra festepunkter for kompatible lommer og tilbehør, mens de reflekterende løkkene og Molle-systemet gir ekstra ekstern bærekapasitet.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.