Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: BSPN-30GY-02

IAMRUNBOX Performance Rolltop Spin Bag 30L Løpesekk Grå

kr 2199
100 % vanntett og full av allsidige funksjoner. I all slags vær kan du laste 30L med verdisaker i de...

Farge

IAMRUNBOX Performance Rolltop Spin Bag 30L Løpesekk Grå
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
100 % vanntett og full av allsidige funksjoner. I all slags vær kan du laste 30L med verdisaker i denne raffinerte rullesekken og dra ut uten bekymringer. Designet for syklister, men mye brukt av løpere som ønsker å bære mer. Perfekt for urbane pendlere og reisende som elsker fotturer, vannsport og ski.
Denne modulære ryggsekken er designet for allsidighet og tilpasning. Med avtakbare hofte- og bryststropper, en rull-topp-lukking og et ventilert bunnrom, kan den tilpasse seg ulike aktiviteter og miljøer. Bakpanelet har plass til en 15" bærbar PC, og gir enkel tilgang og pålitelig beskyttelse for det tekniske utstyret ditt, noe som gjør det ideelt for pendlere, reisende og friluftsentusiaster. Denne 30L ryggsekken gir god lagringsplass for alt utstyret ditt. Med et romslig hovedrom, ventilert bunnrom og dedikert bakpanel for bærbar datamaskin, holder den eiendelene dine trygge og lett tilgjengelige. I tillegg gjør de komfortable polstrede skulderstroppene det lett å bære. Med en ergonomisk S-formet design, polstrede skulderstropper og avtakbare hofte- og bryststropper, gir denne ryggsekken eksepsjonell komfort og støtte under langvarig bruk. Dens justerbare stropper og ventilerte bunnrom legger til den ergonomiske konstruksjonen, og sikrer optimal vektfordeling og ventilasjon for langvarig bruk. Det dobbeltbelagte materialet og de sveisede sømmene jobber sammen for å skape en ugjennomtrengelig barriere som forhindrer vann i å trenge gjennom. Dette betyr at utstyret ditt ikke bare er beskyttet mot regn, men også mot utilsiktet søl eller sprut.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.