Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 40293

SKIP Energigel 40gr. Bringebær

kr 29
Energigel med bringebærsmak er en karbohydrat/elektrolyttløsning som hjelper til med å opprettholde ...
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Energigel med bringebærsmak er en karbohydrat/elektrolyttløsning som hjelper til med å opprettholde utholdenhets prestasjoner under langvarig utholdenhetstrening og forbedrer vannopptaket under fysisk trening.
ENERGIGEL – NÅR DU TRENGER RASK ENERGI Energigel med bringebærsmak er en karbohydrat/elektrolyttløsning som hjelper til med å opprettholde utholdenhets prestasjoner under langvarig utholdenhetstrening og forbedrer vannopptaket under fysisk trening. NÅR SKAL DU BRUKE GEL Å tømme karbohydratlagre i kroppen er en av de vanligste årsakene til utmattelse og tretthet. I tillegg til å sikre at karbohydratdepotene er fulle, er det almen kjent at ekstra karbohydrater før- og under tøff trening eller konkurranse forbedrer tider og resultater. Energigel brukes derfor før og under konkurranser, men er også utmerket til tøffere treningsøkter. Energien og koffeinet gir et ekstra «kick» og som gjør at du presterer bedre og kan holde deg i aktivitet i lengre perioder. Energigel gir deg muligheten til å raskt justere energiinntaket under trening eller konkurranse. EMBALLASJE SKIP Energigel leveres i porsjonspakker à 40g som er enkle å ta med uten behov for harde og klumpete flasker. SKIP Energigel kan inntas uten vann, men det er alltid viktig for kroppen å få i seg nok vann under hard ytelse. En god smak av bringebær gjør den også enklere å innta selv under høy intensitet. Tenk på miljøet og hold naturen ren ved å ta med deg dine tomme gelpakker etter bruk! Riktigt bra gel, med god smak, inte för sockrig och söt. Enkel att öppna och snabbt trycka i sig under både träning och tävling. KÖP! (Recension på hemsidan av Magnus) Riktigt bra gel. Snäll i smaken och bra för magen! Förpackningen är lätt att öppna i farten. (Recension på hemsidan av Tobias Rydholm, CK Sportson) NÆRINGSINNHOLD PER 1 GEL (40 g): Energi 490 kJ / 115 kcal Fett 0 g Karbohydrater 29 g hvorav sukker 12 g Protein 0 g Salt 0,12 g

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer