Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC2158700

Salomon Pulse 2 With Flasks Løpevest Hvit/Sort

kr 1100
Salomon Pulse 2 With Flasks løpevest er en minimalistisk og stabil drikkevest med enkel tilgang til ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Salomon Pulse 2 With Flasks løpevest er en minimalistisk og stabil drikkevest med enkel tilgang til drikke og utstyr. Hurtigtørkende lettvekstmaterialer. Vekt: 100 gram. Volum: 2L.
PULSE 2 er en minimalistisk drikkevest utviklet for intense, raske løpeturer på både asfalt og terreng. Vesten føles svært lett og stabil på. Sensifit™ teknologi gir en presis passform som ikke gnager, og vesten har enkel tilgang til nødvendig utstyr og drikke. Det minimalistiske designet gir deg optimal bevegelsesfrihet. Sensifit™konstruksjon og myke stretchmaterialer på sidene sørger for en stabil og komfortabel passform som holder seg på plass, uansett hvor hardt du løper. Kommer med en justerbar brystreim, 6 praktiske lommer/ rom, refleksdetaljer og 2 X 250 ml Soft flasks inkludert.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.