Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1759000

Salomon Adv Skin 5 Løpesekk Sort

kr 1300
Utholdenhetsløp er krevende. Det samme er utholdenhetsløpere. Det er derfor den oppdaterte ADV SKIN ...

Farge

Salomon Adv Skin 5 Løpesekk Sort
Salomon Adv Skin 5 Løpesekk Blå
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Utholdenhetsløp er krevende. Det samme er utholdenhetsløpere. Det er derfor den oppdaterte ADV SKIN 5 er designet for å få deg til å føle deg friere og mer komfortabel. Den dekker fortsatt essensielle ting som enkel hydrering, samtidig som den maksimerer komfort og stabilitet - med ny ultra-allsidig oppbevaring på kjøpet. Denne 5-L-versjonen er ideell for kortere utflukter og løp.
Med integrerte myke flasker som holder seg på plass, drikk så snart du føler deg tørst for å fortsette å presse grensene eller bare nyte følelsene. SensiFit™-konstruksjonen tilbyr fortsatt en tettsittende, presis passform – vi har økt komforten og stabiliteten, slik at du holder deg fri, rask og fri for gnagsår. Dette er din hydreringsvest, så eier den. Juster passformen og velg hvordan du skal oppbevare utstyret ditt, inkludert stenger – den nye topplommen gir deg enda flere alternativer. Konstruksjonen bruker stretch, pustende stoffer og lette justeringer for å optimalisere passform og stabilitet. Brystremmen lar deg justere sekken din raskt mens du er på farten. Strikken gjør det lettere å puste når du øker tempoet. Utvidbare frontlommer for å oppbevare nødvendigheter du vil ha tilgang til mens du er på farten. 2 kolber foran - Disse frontlommene er designet for å passe Salomon myke kolber, og begrenser sprett. Topp elastiske løkker sikrer flaskene dine og holder dem klare til å drikkes. Bred lomme bak som kan nås fra begge sider. Topp kvalitet, svært slitesterke og pålitelige glidelåser. Oppgrader sekken din med det tilpassede koggeret, som gir rask tilgang og stabil bæring av stavene dine. Den er klar til å koble til. Flytt de elastiske snorene og løkkene til forskjellige steder på sekken for å lage den mest tilpassede stangbæreløsningen for deg. Kompatibel med vår Custom Quiver (selges separat). Vekt: 249 gram. 5 liter. Rygglengde: 38 cm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer