Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 4015

Fuel of Norway Fuel Of Norway Energibar Kokos

kr 40
Fuel of Norway har utviklet en helt ny serie med energibarer som optimaliserer energi, innhold og sm...

Farge

Fuel Of Norway Energibar Kokos
Fuel Of Norway Energibar Jordbær
Fuel Of Norway Energibar Salt Karamell
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Fuel of Norway har utviklet en helt ny serie med energibarer som optimaliserer energi, innhold og smak. Barene er utviklet sammen med noen av landets beste utøvere inne ulike idretter og vi er derfor sikre på at denne faller i smak hos deg.
EnergiBar er en perfekt følgesvenn på treningen, lange konkurranser, fjellturer og som restitusjon. Dessverre så er det slik at altfor mange restitusjonsbarer har for stort fokus på proteiner og for lite på karbohydrater som bygger opp kroppen. Når det gjelder restitusjon så er karbohydrat det viktigste først. Vi satt derfor sammen en bar som inneholder rikelig med karbohydrat, noe proteiner, deilig havre, salt gode smaker og alt dette dekket med smakfull sjokolade. Vi mener i alle fall at denne baren er perfekt både med tanke på innhold og smak. Brukes under trening, turer, lengre økter, etter aktivitet eller bare som en snack. Smak av kokos.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.