Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1992500

Salomon Sense Pro 5 Set Ltd Edition Løpesekk Sort

kr 1600
Vi vet at hvert sekund teller, og komfort og bekvemmelighet utgjør forskjellen i et løypemaraton ell...

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Vi vet at hvert sekund teller, og komfort og bekvemmelighet utgjør forskjellen i et løypemaraton eller en kortere tur. Med en svart og hvit design inspirert av våre tidligste hydreringspakker, er SENSE PRO 5 LTD EDITION ultrakomfortabel uten friksjonspunkter og en presis passform.
Sensifit™ - Konstruksjonen bruker stretch, pustende stoffer og lette justeringer for å optimalisere passform og stabilitet. 2 x 500 ml SPEED-kolber inkludert - Enkel å fylle, drikke og rengjøre med en stor hette for isbiter. En faseventil tillater høy strømning uten lekkasje. Skyves enkelt ned i en lomme. Egendefinert koggerkompatibel - Oppgrader sekken din med den tilpassede koggeren, som gir rask tilgang og stabil bæring av stavene dine. Den er klar til å koble til. Rask link - Denne brystremmen gjør at du kan justere sekken raskt mens du er på farten. Strikken gjør det lettere å puste når du øker tempoet. 1 utvidbar frontlomme - Denne frontlommen er bygget med elastiske stoffer og gir deg rask tilgang til alle gjenstander du trenger når du er på farten. 2 strekklommer foran - Utvidbare frontlommer for å oppbevare nødvendigheter du vil ha tilgang til mens du er på farten. 2 kolbe foran - Disse frontlommene er designet for å passe Salomon myke kolber, og begrenser sprett. Topp elastiske løkker fester flaskene dine og holder dem klare til å drikkes. 1 baklomme med 2 sidetilgang - Bred lomme bak som kan nås fra begge sider. YKK glidelås - Topp kvalitet, svært slitesterke og pålitelige glidelåser. Volum: 5 Liter Vekt: 310 gram. Rygglengde: 38 cm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer