Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1512600
-29 %

Salomon Sense 5 Drikkevest Sort/Rød Limited Edition

kr 1200
kr 1700
Minimalistisk drikkevest for menn med presis passform og enkel tilgang til utstyr. Vekt: 151 g. Volu...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Minimalistisk drikkevest for menn med presis passform og enkel tilgang til utstyr. Vekt: 151 g. Volum: 5 L. Vi vet at hvert sekund teller under konkurranser, og at komfort og tilgjenglighet utgjør forskjellen. SENSE 5 SET LTD EDITION er inspirert av profesjonelle utøvere så du skal føle deg raskest mulig samtidig som drikkevesten er ekstremt komfortabel på, uten friksjonspunkter og har en svært presis passform. Presspunkter er fjernet, så drikkevesten er mer komfortabel. De myke mesh-materialene sørger for effektiv fukthåndtering. Sensifit teknologien sørger for en presis passform som holder seg på plass når du løper. Softflaskene i front gjør det enkelt å holde seg hydrert og vesten har enkel tilgang til utstyr. Leveres med to stk 500 ml softflasker. Kommer med mange praktiske rom og lommer.
- Vekt: 151 gram (M). -Volum: 5 L -Teknologi(er): Sensifit, Glued Technology - 10 lommer/rom -2 Softflasks Speed 500 ml inkludert -Fløyte

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer