Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: LC1534800

Salomon Sense 5 Drikkevest Sort Dame Limited Edition

kr 1700
Drikkevest for kvinner med presis passform og enkel tilgang til utstyr. Vekt: 147 g. Volum: 5 L. V...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Drikkevest for kvinner med presis passform og enkel tilgang til utstyr. Vekt: 147 g. Volum: 5 L. Vi vet at hvert sekund teller under konkurranser, og at komfort og tilgjenglighet utgjør forskjellen. SENSE 5 SET LTD EDITION er inspirert av profesjonelle utøvere så du skal føle deg raskest mulig samtidig som drikkevesten er ekstremt komfortabel på, uten friksjonspunkter og har en svært presis passform. Drikkevesten kommer med pustende mesh, uten presspunkter, og har en optimalisert passform for kvinner- mer elastisk, mer plass rundt brystene og lavere hydreringslommer. Sensifit konstruksjonen sørger for en presis passform som holder seg på plass når du løper. Softflaskene i front gjør det enkelt å holde seg hydrert og vesten har enkel tilgang til utstyr. Leveres med to stk 500 ml softflasker for kvinner . Kommer med mange praktiske rom og lommer.
- Vekt: 147 gram -Volum: 5 L -Teknologi(er): Sensifit women spesific, Glued Technology - 10 lommer/rom -Fløyte -2 Softflasker med sugerør utviklet for kvinner inkludert -Fløyte

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer