Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1907000

Salomon Adv Skin 12 Løpesekk Grønn

kr 1500
Utholdenhetsløp er krevende. Det samme er utholdenhetsløpere. Det er derfor den oppdaterte ADV SKIN ...

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Utholdenhetsløp er krevende. Det samme er utholdenhetsløpere. Det er derfor den oppdaterte ADV SKIN 12 er designet for mer frihet. Den dekker fortsatt alt det essensielle som enkel hydrering, samtidig som den maksimerer komfort og stabilitet - med ny ultra-allsidig oppbevaring på kjøpet. Denne 12L-versjonen er ideell for lengre løp og utflukter.
Sensifit™ - Konstruksjonen bruker stretch, pustende stoffer og lette justeringer for å optimalisere passform og stabilitet. Rask link - Denne brystremmen gjør at du kan justere sekken raskt mens du er på farten. Strikken gjør det lettere å puste når du øker tempoet. Blærerom - Denne gjenstanden inneholder et innvendig blærerom med en hengende stropp for å holde blæren på plass. 2 strekklommer foran - Utvidbare frontlommer for å oppbevare nødvendigheter du vil ha tilgang til mens du er på farten. 2 kolber foran - Disse frontlommene er designet for å passe Salomon myke kolber, og begrenser sprett. Topp elastiske løkker fester flaskene dine og holder dem klare til å drikkes. 1 hovedstrekkrom - Utvidbar lagring for å pakke alt du trenger mens du er på farten. Fra 3 til 5 liter i henhold til størrelsen på pakken din. 1 baklomme med 2 sidetilgang - Bred lomme bak som kan nås fra begge sider. YKK glidelås - Topp kvalitet, svært slitesterke og pålitelige glidelåser. Egendefinert koggerkompatibel - Oppgrader sekken din med den tilpassede koggeren, som gir rask tilgang og stabil bæring av stavene dine. Den er klar til å koble til. Løsninger for flere stangholdere - Flytt de elastiske snorene og løkkene til forskjellige steder på sekken for å lage den mest tilpassede stangbæreløsningen for deg. Kompatibel med vår Custom Quiver (selges separat). Vekt inkludert tilbehør: 367 gram. Volum: 12 liter. Rygglengde: 40 cm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer