Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1760200

Salomon Adv Skin 12 Løpesekk Dame Turkis

kr 1500
Utholdenhetsløp er krevende. Det samme er utholdenhetsløpere. Det er derfor den oppdaterte ADV SKIN ...

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Utholdenhetsløp er krevende. Det samme er utholdenhetsløpere. Det er derfor den oppdaterte ADV SKIN 12 for kvinner er designet for mer frihet og komfort. Den dekker fortsatt alt det viktigste som enkel hydrering, samtidig som den tilbyr en tettsittende, stabil kvinnespesifikk passform – for ikke å nevne ultraallsidig oppbevaring. Denne 12-liters versjonen er ideell for lengre utflukter.
Designet er tilpasset kvinners passform, og bruker stretch, pustende stoffer og lette justeringer, inkludert dobbeltstrekkbare bryststropper, for å optimalisere passform og stabilitet. Brystremmen lar deg justere sekken din raskt mens du er på farten. Strikken gjør det lettere å puste når du øker tempoet. 2x500 ml DAME-kolber inkludert - Designet for kvinners passform, er denne trekantede myke kolben plassert under brystet for å fjerne trykk. Inkluderer et sugerør for enkel drikking. Sekken inneholder et innvendig blærerom med en hengende stropp for å holde blæren på plass. 2 frontlommer med stretch - Utvidbare frontlommer for å oppbevare nødvendigheter du vil ha tilgang til mens du er på farten. 2 kolber foran - Designet for å passe Salomon myke kolber, disse frontlommene begrenser sprett. Topp elastiske løkker sikrer flaskene dine og holder dem klare til å drikkes. 1 hovedstrekkrom - Utvidbar oppbevaring for å pakke alt du trenger på farten. Fra 3 til 5 liter avhengig av størrelsen på pakken din. Bred lomme bak som kan nås fra begge sider. Topp kvalitet, svært slitesterke og pålitelige glidelåser. Oppgrader sekken din med det tilpassede koggeret, som gir rask tilgang og stabil bæring av stavene dine. Den er klar til å koble til. Flytt de elastiske snorene og løkkene til forskjellige steder på sekken for å lage den mest tilpassede stangbæreløsningen for deg. Rygglengde: 35 cm. Vekt: 286 gram (uten tilbehør) Volum: 12 liter.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer