Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CV0067-010

Nike One Ryggsekk Sort

kr 500
Nike One-ryggsekken har plass til alle treningstingene dine, og uansett hva du trenger å ha med deg ...

Farge

Nike One Ryggsekk Sort
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike One-ryggsekken har plass til alle treningstingene dine, og uansett hva du trenger å ha med deg på jobb eller skolen. Den har plass til alt fra bærbar PC til yogamatte.
Nike One-ryggsekken har plass til alle treningstingene dine, og uansett hva du trenger å ha med deg på jobb eller skolen. Den har plass til alt fra bærbar PC til yogamatte. Det romslige hovedrommet har glidelåsåpning på toppen. Den polstrede lommen på innsiden har plass til en laptop, og nettinglommen gjør det lettere å finne det du leter etter. Den elastiske strikken foran gjør at du kan ha med deg en yogamatte eller et ytterplagg. Lommer på hver side – én med glidelås og én åpen – bidrar til å holde tingene dine organisert og på plass. En lavprofil-lomme på øvre del av ryggen beskytter solbriller og andre verdisaker med et mykt fôr. Swoosh-detaljer i metall gir slitesterke glidelåshåndtak. 38 H x 30 B x 18 D cm. Polstrede, justerbare skulderremmer. 100 % polyester. Kun flekkfjerning.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.