Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L47386700

Salomon S/Lab Pulsar 3 Joggesko Rød/Sort

kr 2200
Salomon S/LAB PULSAR 3 er en "rakettsko" for korte, intense trailløp. Den lette, dynamiske og demped...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Salomon S/LAB PULSAR 3 er en "rakettsko" for korte, intense trailløp. Den lette, dynamiske og dempede skoen gir optimalt grep og presisjon uansett hastighet og uansett terreng. Den har en innovativ overdel og et førsteklasses snøresystem som pakker inn foten intuitivt uten at det går utover komforten.
Myk og beskyttende demping som ikke går utover energigjenvinning og respons. Så lette at du nesten glemmer at du har de på. Utformet med Salomons letteste mellomsåleforbindelse og en fjærlett overdelkonstruksjon for en ekstra lett, dynamisk løpetur. Med en overdel som er utformet for å omslutte foten og passe som en hanske. Matryx-meshen omfavner foten for optimal presisjon og sikker støtte. Skoen har en optimalisert gummiforbindelse for dynamisk grep så du kan holde farten oppe hva du enn har under føttene. Quicklace. Dropp: 6 mm. Vekt: 205 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.