Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC2175700

Salomon Bonatti Trail Løpejakke Dame Gul/Grå

kr 2500
Salomon Bonatti Trail løpejakke er en optimal, vanntett løpejakke med meget gode pusteegenskaper. Sv...

Farge

Salomon Bonatti Trail Løpejakke Dame Gul/Grå
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Salomon Bonatti Trail løpejakke er en optimal, vanntett løpejakke med meget gode pusteegenskaper. Svært lett i vekt, hette, vanntett glidelås og god bevegelsesfrihet.
Bonatti Trail er den ultimate løpejakken som gjør deg klar for for krevende vær og terreng. Løpejakken kommer med en smart konstruksjon og sømløse skuldre, denne vanntette jakken inngår ingen kompromisser og er klar for de mest tekniske stiene. Jakken kommer med førsteklasses, vanntette japanske PERTEX® materialer som ikke bare er svært lette i vekt, men som har optimale pusteegenskaper. Vannsøylen på 20 000 holder deg tørr og komfortabel. Med lette stretchmaterialer og formsydde ermer sørger løpejakken for at du har full bevegelsesfrihet. Løpejakken har en optimal passform som betyr at du kan bruke jakken over en Salomon drikkesekk på opp til 12 L. Jakken kommer med hette som holder seg på plass når du løper, et lengre ryggparti og en brystlomme. Denne lette, pustende og vanntette løpejakken gjør deg klar for all slags vær på krevende stier.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.