Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1000548

Osprey Dyna 6 Løpesekk Rosa/Rød

kr 1500
Osprey Dyna 6 er som skapt for løping, ideell for de som ønsker å presse seg selv til grensene av hv...

Farge

Osprey Dyna 6 Løpesekk Rosa/Rød
Osprey Dyna 6 Løpesekk Blå
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Osprey Dyna 6 er som skapt for løping, ideell for de som ønsker å presse seg selv til grensene av hva som er mulig på stiene. Den er fôret med netting, noe som gjør den komfortabel og pustende, selv på de tøffe etappene. Flere lommer med stretchnetting og glidelåslommer foran på vesten gir deg enkel tilgang til næring og utstyr på farten.
To ekstra store flaske-/matlommer av elastisk netting i bæresystemet. Fire mat-/kosttilskuddslommer av elastisk netting i nedre del av bæresystemet. Vertikal stikklomme med glidelås for verdisaker eller mobil. To Hydraulics 500 ml softflasker inkludert. Glidelåsrom i frontpanelet. Frontlomme i elastisk netting for rask pakking av ekstrautstyr. To justerbare/avtakbare brystremmer med kneppemekanisme tilpasser seg kroppen og gir stabilitet. To åpne sidepanellommer i elastisk netting. Dyna 6 er kompatibel med alle Hydraulics™-reservoarer.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.