Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1011B849-250

Asics Gel-Nimbus 26 TR Joggesko Herre Turkis/Beige

kr 2100
GEL-NIMBUS 26 TR-løpeskoen er designet for at du skal få den mest komfortable løpeopplevelsen, slik ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
GEL-NIMBUS 26 TR-løpeskoen er designet for at du skal få den mest komfortable løpeopplevelsen, slik at du kan finne sinnsroen. Og takket være maksimal demping kan du løpe lengre med fullstendig komfort. Kombinasjonen av skoens PureGEL-teknologi og myke FF BLAST PLUS ECO-skum gjør at du får oppleve utrolig komfort hver gang du vil løpe enda lengre. Og den oppdaterte overdels- og krageutformingen gir en uovertruffen komfortabel passform og følelse. Hybrid ASICSGRIP-yttersåle er en terrengtilpasset yttersåle som egner seg for offroad-underlag.
PureGEL-teknologi - Forbedrer mykheten og støtabsorberingen for å redusere støt. FF BLAST PLUS ECO-skum - Bidrar til optimal komfort. Oppdatert overdelskonstruksjon - Gir optimal komfort, er enklere å ta på og har utmerket passform. Hybrid ASICSGRIP-yttersåle - Bidrar til bedre grep og avansert slitestyrke. Terrengtilpasset yttersåle - Med terrengtilpasset yttersåle seg er designet for offroad-underlag. OrthoLite X-55-innersåle - Gir ekstra komfort og bidrar til fukttransportering. Overdel i konstruert stretchstrikk - Sitter tett på foten for å gi ekstra støtte og bedre pusteevne som holder føttene avkjølt under løpeturen – for ekstra komfort. Små refleksdetaljer - Forbedrer synligheten i mørke lysforhold. Designet med miljøet i tankene - Minst 75 % av hovedoverdelen består av resirkulerte materialer. Vi har også brukt mindre vann og karbonutslipp for å produsere skoens innersåle. Bedre for deg, bedre for miljøet. Vekt: 318 gram. Dropp: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.