Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 979119-0800 F3

Xtep 300X 2.0 Joggesko Volt

kr 2300
Xtep 300X 2.0 er skoen for løperen som ønsker ekstra demping. Dette er skoen som passer ypperlig til...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Xtep 300X 2.0 er skoen for løperen som ønsker ekstra demping. Dette er skoen som passer ypperlig til trening for alle, og gjerne ved lengre treningsturer. Den egner seg også godt til konkurranse på lengre distanser for løpere som ikke er av de aller raskeste og kanskje trenger ekstra god demping.
Lett og tynn overdel som puster godt. Yttersålen er meget motstandsdyktig på glatt underlag og ikke minst svært slitesterk, som gjør at den egner seg godt på underlag som asfalt, grus, mølle, mm. Skoen er perfekt til trening og konkurranse, helt opp til maratondistanse. Helkappen i skoen er forsterket med myk nylon, som gir en mykere og mer komfortabel passform. Sålen er i sin helhet bredere enn de andre skoene i familien, noe som gjør skoen veldig stabil. Sålen er laget av DYNAMIC FOAM og gir god demping under løpeturen. Heldekkende karbonplate som er støpt inn i sålen. Kombinasjonen mellom mykt skum og karbon minimerer energitapet i hvert steg og gir mer kraft i frasparket. Sko med karbonsåle skåner også beina i større grad for den mekaniske belastningen under løping. Dropp: 8 mm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer