Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 979119-0001 A4
-29 %

Xtep 160X PRO Joggesko Herre Sort

kr 2000
kr 2800
Xtep 160X PRO er en «maratonsko» som passer til konkurranser, lengre treningsturer og gjerne hurtige...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Xtep 160X PRO er en «maratonsko» som passer til konkurranser, lengre treningsturer og gjerne hurtige langintervaller for en erfaren løper. Den har karbonsåle, og slitesterkt meshfor i overdelen. Skoen er beregnet for løpseliten, så her står kvalitet og respons i fokus.
Passer perfekt til lengre distanser, alt fra 21-42 km. "Y" karbonfiberplate i full lengde med solid forfot, som gir sterkere stivhet og sterkere fremdriftskraft. DYNAMISK FOAM ble fortykket 8 mm mer enn 160X 2.0, som mer utmerket demping og energiretur i steget. Kombinasjonen mellom skum og karbon gir god demping, minimerer energitapet i hvert steg og gir mer kraft i frasparket. Sko med karbonsåle skåner også beina i større grad for den mekaniske belastningen under løping. Det nyeste 160X FAMILY-produktet, designet for eliteløpere, og spesielt egnet for løpere med høy bue. Yttersålen er meget motstandsdyktig og har utmerket antiskli og slitesterk ytelse, som holder deg stødig uansett vær og situasjon. Integrert flystrikket mesh-materiale som gir foten din beskyttelse i alle posisjoner, i tillegg til å puste godt. Leveres med ekstra såle og skolisser. Vekt: 260 gram. Dropp: 3 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.