Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 37808

Silva Trail Runner Hodelykt Sort

kr 1200
Silva Trail Runner Hodelykt er den perfekte hodelykten for løperen. Den er komfortabel og lett, og h...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Silva Trail Runner Hodelykt er den perfekte hodelykten for løperen. Den er komfortabel og lett, og har en lysstråle (400 lumen) som gir et optimalisert bilde av terrenget for løping.
Hodelykten har en behagelig passform takket være lav vekt og et hodebånd som holder seg på plass. Hodebåndet er justerbart. SILVA Intelligent Light - en lysstråleteknologi som optimaliserer lysmønsteret ved å kombinere spotlys med lang rekkevidde og nært flomlys. Leveres med oppladbart hybridbatteri (1.25Ah) og en hybrid batterikassett (AAA-batterier ikke inkludert). Strømkabelen er integrert i hodebåndet uten forstyrrelser fra kabler. Vannavvisende - både hodelykten og batteriet oppfyller IPX5-standarden. Integrert rødt sikkerhetslys/baklys. Inkludert tilbehør: hodelykt, hodebånd, hybrid batteripakke, 1.25 Ah batteri, forlengelseskabel, USB ladekabel, hurtigguide. Ladetid: 2.5 timer. Lysdistanse: 80 meter. Lysstyrke: 400 lumen. Vekt: 108 gram.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer