Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 37809

Silva Trail Runner Free Hodelykt Sort

kr 899
TRAIL RUNNER FREE SERIENSilva’s kjente løperlampe – i ny forkledning. Med den femte generasjonen av ...
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
TRAIL RUNNER FREE SERIENSilva’s kjente løperlampe – i ny forkledning. Med den femte generasjonen av Trail Runner presenterer Silva nå en ny teknologi der strømkabelen er intergrert i hodebåndet. De kaller dette Free Technology – en hodelyktsopplevelse uten forstyrrende kabler.
Trail Runner Free er en lett og smidig hodelykt for alle som elsker å løpe. Lyktens egenskaper og lysbilde er optimalisert for løping. Hybrid-batterikasseten kan benyttes enten med Silva’s oppladningsbare hybridbatteri eller vanlige AAA- batterier. Batterikasseten har gripevennlig overflate og integrert rødt sikkerhetslys – som bidrar til å gjøre deg ekstra synlig for de som kommer bakfra. Trail Runner Free er lett og velbalansert hodelykt. med smidige justeringsmuligheter. Det følger med en flat og myk forlengningskabel som er svært tilføyelig og lite merkbar. slik at man kan velge mellom å ha batteriet på hodet eller bruke forlengningskabel for oppbevaring i en varm lomme eller drikkebelte. Velg Free med Hybrid-batterikassetten og 3xAAA batterier. om du ikke nødvendigvis løper daglig men fortsatt setter pris på lang batteritid.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.