Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 37822

Silva Explore 4 Hodelykt Sort

kr 600
Silva Explore 4 er en kraftig og vanntett hodelykt med lang brukstid. Førstevalget når du trenger en...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Silva Explore 4 er en kraftig og vanntett hodelykt med lang brukstid. Førstevalget når du trenger en pålitelig medhjelper ved utendørsaktiviteter både til lands og til vanns.
Silva Explore 4 er en vanntett hodelykt med lang brukstid og multifeste. Fleksible festemuligheter til hodebåndet og et hjelm-/beltefeste. Hjelmfestet kan festes på hjelmen med det medfølgende '3M Adhesive'-limet. Komfortabel passform takket være et lett og bredt anti-skli hodebånd. Hvis du elsker eventyr – enten til lands eller til vanns, rolige fjell- og seilturer eller spennende fjellklatring og kajakkpadling, er denne hodelykten en pålitelig kompanjong. Den leveres med LED-lys i tre ulike farger, 400 lm i hvitt, et rødt lys som bevarer nattsynet og et oransje lys som er optimalt for kartlesing. De er 100% vanntette (IPX7), noe som betyr at de kan senkes ned i 1 meter vann i opptil 30 minutter hvis du skulle være uheldig å miste den. Super-low mode (10 lm), sparer batteritid, perfekt til nær- og detaljarbeid. Lysstyrke: 400 lumen. Lysdistanse: 85 meter. Drives av 3xAAA batterier som gir en lang brenntid. SOS blinkmodus. Inkludert tilbehør: hodelykt, hodebånd, 3xAAA batterier, oppbevaringspose, hjelmfeste, lim for hjelmfeste og hurtigguide.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer