Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: KMRSS01c7003
-37 %

SAYSKY Saysky Logo Combat Kortermet Trøye Herre Lilla

kr 400
kr 630
SAYSKY Logo Combat T-skjorte har en vanlig passform for menn. T-skjorten er fukttransporterende og h...

Farge

Saysky Logo Combat Kortermet Trøye Herre Lilla
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SAYSKY Logo Combat T-skjorte har en vanlig passform for menn. T-skjorten er fukttransporterende og hurtigtørkende, noe som sikrer høy pusteevne og økt luftstrøm. Den tekniske konstruksjonen reduserer stoffets evne til å klamre seg til huden din. Den er laget av 100 % resirkulert japansk polyester, som er et lettvektsmateriale med høy ytelse som føles mykt mot huden og gir høy fleksibilitet.
Normal passform. Japansk kompleks ytelsesstoff: myk, lett og teknisk fukttransporterende evne til å holde deg tørr og komfortabel på løpeturen. 100 % resirkulert lett polyester. Strekkbart stoff passer lett til alle kroppstyper. Vaffelstoffkonstruksjon for forbedret anti-klemming og svettefordampning.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.