Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LWRSI03c-305

SAYSKY Saysky Flower Combat Singlet Dame Grønn/Flerfarget

kr 575
SAYSKY Flower Combat Singlet for kvinner er en ensfarget singlet i grønt med en vevd SAYSKY-etikett ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SAYSKY Flower Combat Singlet for kvinner er en ensfarget singlet i grønt med en vevd SAYSKY-etikett foran og et blomstertrykk på baksiden. Singletten er fukttransporterende og hurtigtørkende, noe som sikrer høy pusteevne og økt luftstrøm. Den tekniske konstruksjonen reduserer stoffets evne til å feste seg til huden din. Den er laget av resirkulert polyester, som er et lett, høyytelsesmateriale som føles mykt mot huden og gir høy fleksibilitet.
58 gram i damestørrelse S. Normal passform for kvinner. Japansk kompleks ytelsesstoff: mykt, lett og teknisk svettetransporterende for å holde deg tørr og komfortabel på løpeturen. 68 % resirkulert polyester / 32 % polyester. Race lett stoff gir en ekstremt lett følelse. Stor armåpning for å redusere gnagsår mens du løper. Vaffelstoffkonstruksjon for forbedret anti-klebing og svettefordampning. Bluesign® – godkjent stoff – oppfyller noen av de strengeste kjemiske sikkerhetskrav og forurensningskontrollstandarder. Globalt resirkulert standardsertifikat.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.