Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LWRSS04c-305

SAYSKY Saysky Flower Combat Kortermet Trøye Dame Grønn/Flerfarget

kr 635
SAYSKY Flower Combat T-skjorte for kvinner er en kortermet løpe-t-skjorte i grønn med en vevd SAYSKY...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SAYSKY Flower Combat T-skjorte for kvinner er en kortermet løpe-t-skjorte i grønn med en vevd SAYSKY-blomstlogo foran og en trykt på baksiden. T-skjorten er fukttransporterende og hurtigtørkende, noe som sikrer høy pusteevne og økt luftstrøm. Den tekniske konstruksjonen reduserer stoffets evne til å feste seg til huden din. Den er laget av 68 % resirkulert polyester, som er et lett, høyytelsesmateriale som føles mykt mot huden og gir høy fleksibilitet.
73 gram i damestørrelse S. Normal passform for kvinner. 68 % resirkulert lett polyester / 32 % polyester. Elastisk stoff tilpasser seg lett alle kroppstyper. Vaffelstoffkonstruksjon for forbedret motstand mot klebrighet og svettefordampning. Globalt resirkulert standardsertifikat.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.