Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LMRJA04c-1015

SAYSKY Saysky CC Pace Løpejakke Herre Hvit/Blå

kr 1600
SAYSKY Contemporary Cartoons Pace Jacket er en løpejakke for menn designet for å tåle vinden. Jakken...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SAYSKY Contemporary Cartoons Pace Jacket er en løpejakke for menn designet for å tåle vinden. Jakken kommer i hvitt med et overall håndtegnet pinnefigur-animasjonstrykk i blått og SAYSKY-logoer på brystet og logo på ryggen. Refleksdetaljer er lagt til nederst og på mansjettene. Stoffet er lett for å gi en behagelig passform og sikre høy pusteevne for kroppen.
187g i herrestørrelse M. Normal passform for menn. 100% Polyester. SAYSKYDRY ytelsesstoff: myk, lett og teknisk fukttransporterende evne for å holde deg tørr og komfortabel på løpeturen. Høy elementær beskyttelse mot vinden. Elastisk og justerbar snøring nederst. Nålehull under armene for ekstra ventilasjon. To sidelommer med glidelås. Reflekslist på baksiden.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.