Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LMRSS02c-1015

SAYSKY Saysky CC Combat Kortermet Trøye Herre Hvit/Blå

kr 635
SAYSKY Contemporary Cartoons Combat T-skjorte er en kortermet løpe-t-skjorte for menn i hvitt med et...

Farge

Saysky CC Combat Kortermet Trøye Herre Hvit/Blå
Saysky CC Combat Kortermet Trøye Herre Hvit
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SAYSKY Contemporary Cartoons Combat T-skjorte er en kortermet løpe-t-skjorte for menn i hvitt med et håndtegnet animasjonstrykk med pinnefigurer i blått, en vevd SAYSKY-etikett foran og en trykt etikett på baksiden. T-skjorten er fukttransporterende og hurtigtørkende, noe som sikrer høy pusteevne og økt luftstrøm. Den tekniske konstruksjonen reduserer stoffets evne til å klamre seg til huden din.
83g i herrestørrelse M. Normal passform for menn. Japansk kompleks ytelsesstoff: myk, lett og teknisk fukttransporterende evne til å holde deg tørr og komfortabel på løpeturen. 68 % resirkulert lett polyester / 32 % polyester. Strekkbart stoff passer lett til alle kroppstyper. Vaffelstoffkonstruksjon for forbedret anti-klemming og svettefordampning.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.