Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LMRSS03c-1016

SAYSKY Saysky CC Combat Kortermet Trøye Herre Hvit

kr 635
SAYSKY Contemporary Cartoons Combat T-skjorte er en kortermet løpe-t-skjorte for menn i hvit med et ...

Farge

Saysky CC Combat Kortermet Trøye Herre Hvit
Saysky CC Combat Kortermet Trøye Herre Hvit/Blå
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SAYSKY Contemporary Cartoons Combat T-skjorte er en kortermet løpe-t-skjorte for menn i hvit med et håndtegnet animasjonstrykk i beige og en vevd SAYSKY-etikett foran og bak. T-skjorten er fukttransporterende og hurtigtørkende, noe som sikrer høy pusteevne og økt luftstrøm. Den tekniske konstruksjonen reduserer stoffets evne til å klamre seg til huden din.
89g i herrestørrelse M. Normal passform for menn.. Japansk kompleks ytelsesstoff: myk, lett og teknisk fukttransporterende evne til å holde deg tørr og komfortabel på løpeturen.. 68 % resirkulert lett polyester / 32 % polyester. Strekkbart stoff passer lett til alle kroppstyper. Vaffelstoffkonstruksjon for forbedret anti-klemming og svettefordampning.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.