Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: JMRSH02C1001
-38 %

SAYSKY Saysky 2in1 Camo Pace 5in Løpeshorts Herre Blå/Sort

kr 600
kr 960
SAYSKY 2in1 Camo Pace 5in løpeshorts er en av våre mest populære stiler. Denne versjonen kommer med ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SAYSKY 2in1 Camo Pace 5in løpeshorts er en av våre mest populære stiler. Denne versjonen kommer med yttershorts i blått flecktarn-trykk og svarte innerbukser. Det er en vevd SAYSKY-etikett i hvitt foran og bak. Passformen er vanlig med smale ben for å redusere vingling når det går veldig fort. Denne stilen er også ideell for stiløping.
Normal passform for menn - 12 cm. 88 % resirkulert polyester / 12 % spandex. SAYSKY-DRY ytelsesstoff: mykt, lett og teknisk fukttransporterende evner for å holde deg tørr og komfortabel på løpeturen. Stram innerbukse for å redusere irritasjon fra gnagsår. To indre gellommer. Lommer på innershorts for ernæring. Glidelås baklomme med svetteavvisende membran. Fireveis stretchmateriale for økt bevegelsesfrihet.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.