Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: JWRSH04C701
-39 %

SAYSKY Saysky 2in1 3in Pace Løpeshorts Dame Lilla/Sort

kr 500
kr 820
SAYSKY 2in1 3in Pace Løpeshorts er en av våre mest populære stiler. Denne versjonen kommer med ytte...

Farge

Saysky 2in1 3in Pace Løpeshorts Dame Lilla/Sort
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SAYSKY 2in1 3in Pace Løpeshorts er en av våre mest populære stiler. Denne versjonen kommer med yttershorts i lilla ask og svarte innerbukser. Det er en vevd SAYSKY-etikett i hvitt foran og en SAYSKY-logo på baksiden. Passformen er vanlig og de vil tjene deg godt enten du er på løpeturen eller i treningsstudioet.
Normal passform for kvinner - 3in. SAYSKY-DRY ytelsesstoff: mykt, lett og teknisk fukttransporterende evner for å holde deg tørr og komfortabel på løpeturen. Skall: resirkulert 88 % polyester og 12 % spandex. Fôr: 100 % resirkulert polyester. Lang innerbukse for å redusere gnissing og gnaging. Lommer på innershorts for telefoner og ernæring. Fireveis stretchmateriale for økt bevegelsesfrihet. Ideell for stiløping.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.