Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1916900

Salomon Soft Flask 400ml Blå

kr 400
Vi har tilpasset vår klassiske Soft Flask med dobbel isolasjon for å holde vannet i flytende form om...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Vi har tilpasset vår klassiske Soft Flask med dobbel isolasjon for å holde vannet i flytende form om vinteren. Den nye biteventilen evakuerer all isoppbygging med en rask klem og håndtaket gir ekstra grep, slik at du lett kan drikke mens du er på farten. Kompatibel med alle våre 42 mm lokk – inkludert våre sommerversjoner for å kjøle deg ned i solen.
Ideell temperatur - Toskinnsisolasjon begrenser oppvarming om sommeren og slutter å fryse om vinteren, mens biteventilen evakuerer isbygging med en rask klem. Komfort på farten - Den myke, fleksible kolben former seg for å passe lommen for ekstra komfort og krymper mens du drikker for å minimere vannsprett. Allsidig praktisk - Vi har lagt til et gripende håndtak, slik at du ikke trenger å ta av deg hanskene. Kompatibel med alle våre poser og sommerlokk (42 mm) for å holde vannet kjølig om sommeren.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.