Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1760300

Salomon Sense Pro Løpebelte Rød

kr 550
Vi liker å holde ting enkelt – elastisk, pustende stoff akkurat der du vil ha det. Salomon Sense Pro...

Farge

Salomon Sense Pro Løpebelte Rød
Salomon Sense Pro Løpebelte Blå
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Vi liker å holde ting enkelt – elastisk, pustende stoff akkurat der du vil ha det. Salomon Sense Pro løpebelte er et minimalistisk belte og passer perfekt for alt du trenger på en kort økt eller med en vest.
Vi valgte lette materialer som er veldig gode til å absorbere fuktighet. Strategisk skum hindrer stengene dine i å gni. Med sikker oppbevaring, plass til en 500 ml myk kolbe og kroker for staver, gir dette beltet deg rask tilgang til alt du trenger. Laget av sterkt, men likevel elastisk stoff, er den tilgjengelig i 5 størrelser for å sikre en presis passform. En stretchlomme for å holde mobilen din sikkert. 2 sidelommer i mesh - Disse praktiske nettinglommene er pustende og tilgjengelige for alt utstyr du trenger på farten. Reflekterende detaljer.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.