Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1760400

Salomon Sense Pro Løpebelte Blå

kr 450
Vi liker å holde ting enkelt – elastisk, pustende stoff akkurat der du vil ha det. Dette minimalisti...

Farge

Salomon Sense Pro Løpebelte Blå
Salomon Sense Pro Løpebelte Rød
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Vi liker å holde ting enkelt – elastisk, pustende stoff akkurat der du vil ha det. Dette minimalistiske beltet er flott for alt du trenger på en kort økt eller med en vest hvis racing tar deg lenger unna.
Varig komfort - Vi valgte lette materialer som er veldig gode til å absorbere fuktighet. Strategisk skum hindrer stengene dine i å gni. Optimalisert lagring - Med sikker oppbevaring, plass til en 500 ml myk kolbe og kroker for staver, gir dette beltet deg rask tilgang til alt du trenger. Nøyaktig passform - Laget av sterkt, men likevel elastisk stoff, er den tilgjengelig i 5 størrelser for å sikre en presis passform. 1 mobillomme - En stretchlomme for å holde mobilen din sikkert. 2 sidelommer i mesh - Disse praktiske nettinglommene er pustende og tilgjengelige for alt utstyr du trenger på farten. Vekt: 52 gram.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.