Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1992500

Salomon Sense Pro 5 Set Ltd Edition Løpesekk Sort

kr 1600
Vi vet at hvert sekund teller, og komfort og bekvemmelighet utgjør forskjellen i et løypemaraton ell...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Vi vet at hvert sekund teller, og komfort og bekvemmelighet utgjør forskjellen i et løypemaraton eller en kortere tur. Med en svart og hvit design inspirert av våre tidligste hydreringspakker, er SENSE PRO 5 LTD EDITION ultrakomfortabel uten friksjonspunkter og en presis passform.
Sensifit™ - Konstruksjonen bruker stretch, pustende stoffer og lette justeringer for å optimalisere passform og stabilitet. 2 x 500 ml SPEED-kolber inkludert - Enkel å fylle, drikke og rengjøre med en stor hette for isbiter. En faseventil tillater høy strømning uten lekkasje. Skyves enkelt ned i en lomme. Egendefinert koggerkompatibel - Oppgrader sekken din med den tilpassede koggeren, som gir rask tilgang og stabil bæring av stavene dine. Den er klar til å koble til. Rask link - Denne brystremmen gjør at du kan justere sekken raskt mens du er på farten. Strikken gjør det lettere å puste når du øker tempoet. 1 utvidbar frontlomme - Denne frontlommen er bygget med elastiske stoffer og gir deg rask tilgang til alle gjenstander du trenger når du er på farten. 2 strekklommer foran - Utvidbare frontlommer for å oppbevare nødvendigheter du vil ha tilgang til mens du er på farten. 2 kolbe foran - Disse frontlommene er designet for å passe Salomon myke kolber, og begrenser sprett. Topp elastiske løkker fester flaskene dine og holder dem klare til å drikkes. 1 baklomme med 2 sidetilgang - Bred lomme bak som kan nås fra begge sider. YKK glidelås - Topp kvalitet, svært slitesterke og pålitelige glidelåser. Volum: 5 Liter Vekt: 310 gram. Rygglengde: 38 cm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer