Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1761100

Salomon Sense Pro 10 Set Løpesekk Sort

kr 1700
Vi vet at hvert sekund teller i en ultra og at komfort og bekvemmelighet utgjør hele forskjellen. De...

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Vi vet at hvert sekund teller i en ultra og at komfort og bekvemmelighet utgjør hele forskjellen. Det er derfor den minimalistiske SENSE PRO 10 er ultrakomfortabel uten friksjonspunkter og en veldig presis passform. Med umiddelbar tilgang til tilbehøret og nødvendighetene dine kan du fortsette videre og raskere.
Konstruksjonen bruker stretch, pustende stoffer og lette justeringer for å optimalisere passform og stabilitet. 2 x 500 ml SPEED-flasker inkludert - Enkel å fylle, drikke og rengjøre med en stor hette for isbiter. En faseventil tillater høy strømning uten lekkasje. Skyves enkelt ned i en lomme. Oppgrader sekken din med den tilpassede koggeren, som gir rask tilgang og stabil bæring av stavene dine. Den er klar til å koble til. Brystremmen lar deg justere sekken din raskt mens du er på farten. Strikken gjør det lettere å puste når du øker tempoet. Frontlommen er bygget med elastiske stoffer og gir deg rask tilgang til alle gjenstander du trenger når du er på farten. Disse frontlommene er designet for å passe Salomon myke flasker, og begrenser sprett. Topp elastiske løkker sikrer flaskene dine og holder dem klare til å drikkes. Utvidbar lagring for å pakke alt du trenger mens du er på farten. Fra 3 til 5 liter avhengig av størrelsen på pakken din. Bred lomme bak som kan nås fra begge sider. Topp kvalitet, svært slitesterke og pålitelige glidelåser. Lengde bak: 39 cm. Mål: 39 x 30 x 1 L x B x D i cm. Størrelsesråd: Hvis du er mellom to størrelser, gå for den større siden denne varen er tettsittende. Volum: 10 liter. Vekt: 165 gram.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer