Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: LC1185500

Salomon RS Warm Treningsvotter Sort

kr 500
RS WARM-vottene er de varmeste hanskene i serien. De har 140 g isolasjon og vottedesign, ideelle for...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
RS WARM-vottene er de varmeste hanskene i serien. De har 140 g isolasjon og vottedesign, ideelle for tøffe forhold. Men de er fortsatt laget for ytelse, med en artikulert passform og forsterket håndflate designet for presis frip mens du går på ski.
140g isolasjon sikrer maksimal varme på de kaldeste dagene. Ingen ekstra materiale, forhåndsformet og minimal, denne hansken er designet for langrenn. Et DWR-belegg bidrar til å holde elementene i sjakk, og en forsterket håndflate gir holdbarhet for mange kilometer med trening. Thinsulate™ isolasjon i hansker er pustende, fuktbestandig og vaskbar. Fibrene som brukes til å lage Thinsulate™-hansker er fem ganger tynnere enn tradisjonelle polyesterfibre. AdvancedSkin Shield-teknologi beskytter deg mot vind og snø for å forhindre frysninger samtidig som pusteevnen opprettholdes for å opprettholde en konstant kroppstemperatur. Lange mansjetter dekker jakkermene for maksimal beskyttelse og varme, rett og slett. Konstruksjon med indre fingerfôr, for å kombinere komfort og varme. Teknikken som brukes for å produsere mikrofiberskinn gir sluttproduktet en lignende aminostruktur som ekte skinn. Lett, myk og glatt. En god følelse rundt håndleddet og en fin, spesifikk design for kvinner.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer