Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1720100

Salomon Cross 5inch Løpeshorts Herre Sort

kr 400
Med vår bestselgende innersøm er CROSS 5" (12,7 cm) shorts for menn nå tilgjengelig uten fôr. Du vel...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Med vår bestselgende innersøm er CROSS 5" (12,7 cm) shorts for menn nå tilgjengelig uten fôr. Du velger hvordan du skal ha dem på både vei og fjellstier - uten å gå på kompromiss med komfort og funksjoner. Dessuten er hovedstoffet laget av 100 % resirkulert stoff.
Denne 5" (12,7 cm) versjonen uten foring er ideell for ytelse og komfort, og lar deg bestemme hva du vil ha under dem. Med en baklomme med glidelås og en krok for å oppbevare en lett vindjakke eller henge opp shortsen. Bygget med lett stoff, føles disse shortsene uimotståelig lette og tørker veldig raskt med AdvancedSkin ActiveDry-teknologi. AdvancedSkin tekniske stoffer forbedrer kroppskomforten ved å holde deg tørr, varm og beskyttet når du trenger det og der du trenger det. En underdel uten innerbukse. Baklommen er balansert og ute av veien, og har en sikker lukking med glidelås. På topper og underdeler er Active fit tettsittende og lar deg bevege deg. Ikke for stramt, ikke for løst. Alltid en perfekt passform med vår trinnløst justerbare innvendige midjejustering. Kan justeres individuelt til midjestørrelsen din for å oppdage ren bevegelsesfrihet Denne gjenstanden er designet med reflekterende innlegg. Grafisk behandling egnet for spesifikke årstider.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer