Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1768500
-40 %

Salomon Bonatti Regnjakke Dame Blå

kr 1140
kr 1900
Salomon Bonatti regnjakke lar seg ikke skremme av været. Og med lett, pustende vanntett beskyttelse,...

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Salomon Bonatti regnjakke lar seg ikke skremme av været. Og med lett, pustende vanntett beskyttelse, blir du det heller ikke. Perfekt for utendørstrening hele året på veier og stier.
En liten trykkknapp foran på jakken lar deg holde jakken på plass mens ventilene er åpne. AdvancedSkin Dry 10K/10K beskytter deg mot regn, snø og vind, men lar fuktighetsdamp slippe ut og holder deg komfortabel. AdvancedSkin Dry 10K/10K gir 10 000 mm vanntetthet og pusteevne på 10 000 g/m²/24t. Ripstop er en stoffkonstruksjon med et forsterket garn for bedre holdbarhet og lang levetid. Minimalistisk konstruksjonshette som passer uten trekksnorer eller avtrekkere. Helt vanntett når den lukkes med glidelås. En lett tilgjengelig lomme med sikker glidelåslukking. Oppbevar de mindre tingene dine i denne diskrete lommen. Denne jakken er designet med reflekterende detaljer. 100 % polyamid.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer