Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC2012500

Salomon Active Skin 4 Løpevest Blå

kr 1200
ACTIVE SKIN 4 er et ideelt grunnlag for god væskebalanse og vellykket terrengløping på kortere dista...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
ACTIVE SKIN 4 er et ideelt grunnlag for god væskebalanse og vellykket terrengløping på kortere distanser, samtidig som den er lett å bruke, komfortabel og høyst modulær. Den har mykt, pustende stoff og en presis passform, og de strategiske lommene gjør at flaskene alltid er tilgjengelige. Utformet for pålitelighet og holdbarhet.
SensiFit™: Konstruksjonen bruker stretch, pustende stoffer og lette justeringer for å optimalisere passform og stabilitet. Hurtigkobling: Denne brystremmen lar deg justere sekken raskt mens du er på farten. Strikken gjør det lettere å puste når du øker tempoet. 2 myke 500 ml-flasker 28 inkludert. Kompatibel med 1,5 liters drikkebeholder. 1 hovedbaklomme med glidelås. 1 glidelåslomme foran. 1 innvendig lomme. 2 frontlommer i stretch: Utvidbare frontlommer for oppbevaring av tingene du trenger underveis. 1 innvendig beholderhylse. 2 frontlommer for flasker: Disse frontlommene er beregnet på Salomons myke flasker, og begrenser hoppingen. Elastiske hemper i toppen holder flaskene på plass og gjør dem lett tilgjengelige. Elastisk utstyrsbag. Ekstra hemper for staver. Refleksdetaljer. Fløyte.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.