Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 110615-0001

Röhnisch Nora Lasting Hot Pants Dame Sort

kr 300
Myk, komfortabel shorts med kort og ekstra smal passform. Laget av resirkulert polyamid som holder d...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Myk, komfortabel shorts med kort og ekstra smal passform. Laget av resirkulert polyamid som holder deg sval og tørr under treningen. Shortsen har et behagelig middels høyt liv med bred kant og innvendig snøring, i tillegg til en innerlomme bak for trygg oppbevaring av små gjenstander som nøkler og kort. Perfekt shorts for svette treningsøkter som løping, hot yoga og intense vekttreningsøkter.
Laget av 87 % resirkulert polyamid. Myk og komfortabel for allsidig bruk. Tekstil som puster og borttransporterer fukt. Innerlomme bak på innsiden av linningen. Justerbart innvendig bånd i linningen. Middels høyt liv. Maskinvask på 40 °C. Ikke bruk blekemiddel. Ikke tørk i tørketrommel. Strykes ved lav temperatur. Skal ikke kjemisk renses. Vaskes med lignende farger. Vaskes og strykes på vrangen.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer