Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: OO4146-0251

Oakley Terrigal Solbriller Brun/Bronse

kr 2040
Terrigal omfavner trenden med runde linser med Oakleys® unike skulpturelle design. Med stenger som h...

Farge

Oakley Terrigal Solbriller Brun/Bronse
Oakley Terrigal Satin Black Solbriller Sort/Grå
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Terrigal omfavner trenden med runde linser med Oakleys® unike skulpturelle design. Med stenger som henter inspirasjon fra utløserstengene til Oakley® Razor Blade, men med en moderne vri, og øresokker i Unobtainium® for et sklifritt grep, blander Terrigal moderne designspråk med klassisk estetikk for en unik tilnærming til sterke og eksklusive runde innfatninger.
Design: Runde brilleglass med Oakleys karakteristiske skulpturelle design. Innfatningsmaterialer: Konstruert av ultralett C-5 metall. Komfort hele dagen: Unobtainium®-øresokker gir et sklifritt grep. Justerbare neseputer: Justerbare, gjennomsiktige neseputer med godt grep bidrar til å gi den ideelle passformen og et sømløst utseende. Oakley Prescription Lenses: Tilgjengelig med Oakley Authentic Prescription-brilleglass som har den ikoniske ellipselogoen etset inn på venstre linse som bevis på Oakleys autentisitet og kvalitet. Tilgjengelig med Prizm™-brilleglassteknologi som er utviklet for å forbedre farger og kontrast for å se flere detaljer. Lysgjennomslipp: 14 %. Lysforhold: Sterkt lys. Kontrast: Økt. Standard brilleglassfarge: Bronse

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer