Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: OO9465-0339

Oakley Sutro Lite Sweep Solbriller Sort

kr 1810
Sutro Lite Sweep blander sveipelinseformen som først ble populær av Eyeshade med Oakleys populære Su...

Farge

Oakley Sutro Lite Sweep Solbriller Sort
Oakley Sutro Lite Sweep Solbriller Sort/Blå
Oakley Sutro Lite Sweep Solbriller Hvit/Grønn
Oakley Sutro Lite Sweep Solbriller Sort/Rosa
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Sutro Lite Sweep blander sveipelinseformen som først ble populær av Eyeshade med Oakleys populære Sutro-rammedesign. Et funksjonelt sportsdesign med optimert dekning, utvidet synsfelt, oppbevaring og støtbeskyttelse gjør Sutro Lite Sweep til det perfekte valget for holdbarhet og komfort hele dagen samtidig som den gir en dristig uttalelse.
Funksjonell sportsdesign med optimert dekning, synsfelt og støtbeskyttelse. Sterk, men likevel lett O Matter®-ramme gir holdbarhet og komfort hele dagen. Øresokker er støpt i stengene for å gi komfort hele dagen og utmerket bevaring. Unobtainium® neseputer for et sklisikkert grep. Tilgjengelig med Prizm™-linseteknologi som er utviklet for å forbedre farger og kontrast for å se flere detaljer. Lysgjennomslipp: 12 %. Lysforhold: Klart lys. Kontrast: Økt. Base linsefarge: Grå

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer