Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: OO9463-2539

Oakley Sutro Lite Solbriller Sort

kr 1810
Sutro-serien utvides med en halvgarnityr-versjon av den populære stilen, som gir større synsfelt. Vi...

Farge

Oakley Sutro Lite Solbriller Sort
 Oakley Sutro Lite Solbriller Sort
 Oakley Sutro Lite Prizm Solbriller Hvit
Oakley Sutro Lite Solbriller Gul/Rosa
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Sutro-serien utvides med en halvgarnityr-versjon av den populære stilen, som gir større synsfelt. Visiret med god omslutning er inspirert av hverdagen til utøvere av urban cycling, og det skaper en modig og allsidig stil som beskytter brukeren mot elementene, benytter Prizm™-brilleglassteknologi for bedre syn og sørger for at idrettsutøvere til å bevege seg selvsikkert og problemfritt hele dagen.
Tilgjengelig med Prizm™-brilleglass som er designet for å gi bedre farge og kontrast slik at du ser flere detaljer. Halvgarnityr innfatning med tett omslutning, konstruert for å gi større synsfelt og bedre luftsirkulasjon. O Matter™-innfatningsmaterialet sørger for holdbarhet og komfort hele dagen slik at du kan opprettholde et liv på farten. Unobtainium® med ribbestruktur på innsiden av brillestangen for godt grep. Oakleys Unobtainium®-neseputer gir bedre komfort og ytelse ved at de fester bedre etter hvert som du blir svett. Lysgjennomslipp: 11 %. Lysforhold: Sterkt lys. Kontrast: Økt. Standard brilleglassfarge: Grå.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer